MİLLETE KÜFREDEN AKP’Lİ


AKP-Cemaat kavgası başladı başlayalı her iki tarafın iğrenç ilişkileri ortaya dökülmekte bir bir. Din kisvesi altında ahlaksızlıklarını saklayan işadamı kılığındaki birtakım kişilerin de ipliği pazara çıkmakta.
Önce AKP’nin varsıllaştırdığı işadamlarının telefon konuşmalarının metinleri paylaşıldı sosyal medyada. Ardından da ses kayıtları...
Bol keseden ihale alan AKP’nin yüklenicileri bol para kazanmanın sarhoşluğuyla ne yapacakları, ne konuşacaklarını şaşırmış durumdalar. Çok parayı taşımak da bir yetenek. Varsıllık görgü gerektirir. Bu da herkeste olmaz tabi ki.
            Görgüsüzlüğün, haksız yere para kazanmanın şımarıklığıyla AKP’nin ihale şampiyonu işadamı, kendisi gibi AKP varsılı arkadaşıyla konuşmakta telefonda. Nasıl hükümetle iş bağladıklarını anlatmaktalar ağızlarının suyu aka aka.
            Şımarıklık o kadar üst düzeye çıkıyor ki, hızını alamayıp millete küfrediyor Mehmet Cengiz. Durup dururken millete küfreden kişinin ruh durumunu incelemeli. Bu da ruh hekimlerinin işi. Bilinçaltlarında hangi ezilmişliğin izleri var? Yaşamlarının hangi evresinde, nasıl bir travma geçirmişler?
            İşadamı Mehmet Cengiz’in millete küfretmesi, bir siyasal anlayışın halka bakışının çarpıcı bir örneği. Halkı soymak için iktidara gelenlerin milletten ne kadar büyük nefretleri olduğu görülmekte bu konuşmada.
            Halkı soyan AKP’li şımarık varsıllara bir uyarımız olacak. Milletin sillesini yediğinizde kaçacak delik ararsınız. Bu millet, silleyi iyi koyar adama...
                                                                                   Adil Hacıömeroğlu

                                                                                   6 Şubat 2014

1 yorum:

  1. Ahlaksızlık yoluyla yandaşlarını varsıllaştırmak , AKP ' nin becerilerinden biri oldu. Bu yolla varsıl duruma geçen '' İŞ ADAMLARI '' , ahlâk anlayışlarına uyarak ulusumuza da küfretmeyi esirgemiyorlar. Çaldıkları yetmiyor ; üstüne küfür ekliyorlar. Ancak , toplum bunun karşılığı olan tokadı indirince , kendilerini AKP de kurtaramaz ; çünkü aynı tokattan AKP' de payını alacaktır. Bu AKP- iş adamı paralel rezaletini açıkça dile getirmiş Sayın A. Haciömeoğlu . Teşekkürler! ÖZGEN KARA

    YanıtlaSil