TAYYİP’İ ALLAH ŞAŞIRTIYOR


“Bizde ise medya her gün ses kayıtları ve tapeler yayımlanıyor. Bazıları ‘Bunlar yasal dinleme’ diye kılıf uyduruyor. Bunlar, yasal dinleme değildir. Türkiye’de dinleme yapmanın kuralları vardır.”
“Bir başbakanı, cumhurbaşkanını, bakanları dünyanın hiçbir yerinde dinleyemezsiniz. Savcı, yasalara aykırı şekilde keyfi olarak devletin mahrem görüşmelerini dinlemiştir. Savcıların ya da memurların servis ettikleri bu görüşmeleri yayımlayanlar da anayasa ve yasaları ihlal etmişlerdir.”          
"TÜBİTAK gibi bir kurum merkezinde bu dinlemeleri yapıyor ve siz, güvenilir hattır, diye bu görüşmeleri yapıyorsunuz. Kriptolu telefonlar, o merkezde dinlenip depolanıyor, sonra da çalınıp götürülüyor.”       
“Adalet Bakanımla benim görüşmem, malum gazetede yayımlanmış; çünkü kendisiyle ilgili. Benim Adalet Bakanıma ‘Yakından takip!’ demekten daha doğal ne olur? Bana SPK’nın verdiği bilgiler, çok tehlikeli bilgiler. Paralel yapılar, kirli ilişkiler... İster istemez ‘Burayı yakından takip et!’ dememi gerektiriyor.”
Yukarıdaki sözler RTE’ye ait. Acı, ama gerçek... RTE, itiraflarda bulunuyor. Kendi konuşmalarına “Montaj, dublaj...” diyemiyor. Konuşmalarını inkâr edemiyor artık.
“Adalet Bakanım” demekte RTE. Evet, bu doğru ... Senin Adalet Bakanın, milletin değil. Eğer milletin bakanı olsaydı, sen ona mahkemeleri etkileme emri veremezdin.
Fazla yoruma gerek yok! Her şey itiraf edilmiş.
Önce Arınç “fazla söz yalansız, fazla para haramsız olmaz. “demiş. Ne güzel söylemiş. Ancak Ağlak Bakan’dan yeni itiraflar beklemekte kamuoyu. Bizi yanıltmasın... Ardından Külünk ve sonrasında Tayyip...
Başta Tayyip olmak üzere AKP’lileri Allah şaşırtıyor, dilleri çözülüyor. Hele gemi iyice su alsın bakalım, ne konuşkan fareler çıkar ortaya. Bu arada gemide kaptan da kalmayabilir. Aman dikkat!
                                                                       Adil Hacıömeroğlu

                                                                       6 Mart 2014

1 yorum:

  1. Kimi konuşmalarında : '' Telefonlarımızı yasa dışı yollarla dinleyip belli gazetelere , internete aktarıyorlar . '' anlamındaki sözleri , RTE 'nin işlediği suçların , rüşvetin , yolsuzluğun , yasa dışı müdahalelerin , bir itirafıdır. Arınç , , Külünk gibi vekillerin söylemleri de bunu destekliyor. Bu kapışmalar içinde yeni tapeler de sızacaktır anlaşılan. Bu konu , Sayın A. Haciömeroğlu'nun kaleminde açık , sürükleyici anlatımını bulmuş. Teşekkürler ... ÖZGEN KARA

    YanıtlaSil