CHP GENEL BAŞKANI BÖLÜCÜLÜĞÜ DESTEKLER Mİ?



Kılıçdaroğlu, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamalar ilginçtir.

“PYD’nin silahlı gücü YPG’yi terör örgütü olarak değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olduğunu” söylemiş Kılıçdaroğlu. Kemal Bey, PYD’nin PKK’nın Suriye’deki kolu olduğunu bilmemesi olanaksız. PKK/PYD, Türkiye’nin bölücü terör örgütü olarak gördüğü oluşumdur. Otuz yıldır Türkiye’de asker-sivil herkesin kanını döken bir örgütü, vatansever(?) ilan etmekte Kılıçdaroğlu.
           
       Önce PYD’nin savunduğu Ayn El Arap’ın, Suriye’nin bir parçası olduğunu söyleyelim. Buna göre Ayn El Arap’ı vatanseverlik duygusuyla savunmak için Suriye’yi savunmak gerek. Suriye’nin vatanseverleri, Esat yönetimine bağlı orduda emperyalistlere ve onların işbirlikçilerine karşı vatanlarını savunmaktalar.
            
       Suriye, başta ABD olmak üzere bölge gericiliğinin saldırısına uğradı. Amaç, ülkeyi etnik ve dinsel temelde bölmek. Suriye’deki çağdaşlaşma adımlarını yok etmek... Bu durumda Suriyeli vatanseverler ne yapmalı ülkelerini savunmalı, kanlarının son damlalarına dek. Oysa PYD ne yapmakta. Suriye’nin içine düştüğü zor durumdan yararlanarak etnik temelde devletçikler kurmakta “kanton” adı altında. Yani vatanını bölüp parçalamakta. Hem de emperyalizmle ve Ortadoğu’nun gericileriyle işbirliği yaparak...

Şunu unutmamalı ki PKK/PYD de IŞİD de ABD’nin yarattığı Ortadoğu bataklığının piyonlarıdır. Piyondan, vatansever olmaz.

Ey Kılıçdaroğlu; dünyanın neresinde, ne zaman emperyalizmin desteğiyle vatan savunması yapıldığı görülmüş? Dünyanın hangi mazlum milleti, emperyalizme ya da sömürgeci güçlere dayanarak vatanlarını korumuşlar? Söyleyin de bilelim...

PYD militanlarının vatanlarına kasteden ABD. Vatanlarına saldıran ABD ve işbirlikçileri... Sen saldırganlarla bir olup vatanı savunacaksın öyle mi? Buna yalnızca kargalar değil, cümle mahlûkat güler.

CHP Genel Başkanı, hem Türkiye’yi hem de komşu ülkeleri bölmeyi amaçlamış bir terör örgütünü destekler mi? Onu, vatansever ilan eder mi?

Ey Kılıçdaroğlu, açıkça söyle gerçek düşüncelerini! İnsanları kandırma! Bu düşüncelerinden anlaşıldığı gibi CHP’li değilsin. CHP’nin kuruluş ve var olma ilkelerini içine sindiremedin bir türlü. Truva atı olarak CHP’ye de Türkiye’ye de büyük zararlar vermektesin. Bu açıklaman da göstermemektedir ki emperyalizme ve bölücülüğe hizmet etmektesin. Düş, CHP’nin yakasından. Düş de AKP’den kurtaralım güzelim Türkiye’mizi...
                                               Adil Hacıömeroğlu
                                                22 Ekim 2014



2 yorum:

  1. Hadi düşmüyor CHP nin yakasından , peki onu seçen delege AKP delegesi mi?

    YanıtlaSil
  2. Önceleri CHP'nin ilkelerini hatırlıyordu.Şimdi ise unuttu gitti.Antiemperyalist öz taşıyan partide Truva atı böyle olur.Partinin adını değiştirdikten sonra tam gaz gidiyor.İlkesiz ve beceriksiz bu siyasetin sonu elbet olacaktır.Ne pahasına olacak onu bilemiyorum.Ülke siyasetinden bu kadar uzakta bir siyasetçi mi sayın Kılıçtaroğlu.Yoksa başka şeyler mi yapmak istiyor?Kim bilir belki bu politikaları bilerek uyguluyor.Tüm partilerde olduğu gibi CHP'DE parti fetişizmi var.

    YanıtlaSil