ARINÇ’LA APO’NUN İTİBARI


Hükümetin Ağlamaktan Sorumlu Bakanı Arınç, HDP Genel Başkanı Demirtaş’a. “Siz kimin sözcülüğünü yapıyorsunuz da Öcalan’ı itibarsız hale getirmek istiyorsunuz?” demekte.

Allah’ın işine bakın! Türkiye’yi temsil eden bir bakan, kalkıp dünyanın en büyük eli kanlı teröristinin itibarını savunuyor. Yahu, sen hükümet sözcüsü müsün, yoksa Öcalan’ın mı?

“MİT’in bu görüşmeleri yaptığı bilindiği halde onun taleplerinin dışında birtakım şeyler ileri sürmek suretiyle Öcalan’ı da zor duruma düşürdüğünüzü bilmiyorsunuz.” diye uyarmakta Demirtaş’ı Arınç. Bölücübaşının zor durumda kalmasını dert etmiş kendine Ağlak Bakan. Dostluk dediğinde böyle olmalı... Dostun zor durumda kaldığında onun imdadına yetişmek değil midir dostluk? İşte, Arınç da öyle yapıyor. Dostu zor durumda kalmasın diye, önceden uyarıyor bölücübaşının çevresindekileri.

Ağlak Bakan, Demirtaş’ın bir buçuk ay boyunca nerede olduğunu sormakta. Niye sorup merak ettiriyorsun kamuoyunu? Nerede olduğunu söyle de bilelim. Sen bakan değil misin?

AKP, açılım üstüne açılım yaparak iyi açıldı. Açıla açıla bölücübaşını savunarak onun sözcülüğünü yapma noktasına geldiler. Ağlak Bakanın bu sözleri suçtur. Çünkü bu sözlerde suçluya övgü var.

Kırk bine yakın kişinin ölümünden sorumlu bir terörist başının itibarı, olsa olsa onu savunan Ağlak Bakanınki kadardır.

Ey Arınç, Türk Milleti seni o koltuğa kendi haklarını savun diye oturttu. Unutma, sen milletin vekilisin, Öcalan’ın değil.
                                                           Adil Hacıömeroğlu

                                                           26 Kasım 2014

2 yorum:

  1. Kendisini meclise gönderenleri dikkate almayıp , onca askerimizin , yurttaşlarımızın katili Öcalan'ı savunmaya , övmeye yöneldi Arınç . Ağlamak , onun bir dalkavukluk silahıyken ; şimdi de terör örgütüne şirin görünme , onlardan '' aferin '' alma peşinde gösteriyor kendisini. Böylece TERÖR örgütünü , terörü övme suçu da işliyor. Akıllara durgunluk veren bu çıkışı ayrıntılarıyla Sn. A. Haciömeroğlu'nun yazısında görüyoruz.. Teşekkürler !
    ÖZGEN KARA

    YanıtlaSil
  2. AKP oylarını artırarak tek başına 4.kez iktidara yürüyor, bu açıklamalar 4.zaferin balkon konuşmasından alıntılanan paragraf Başlıkları... CHP mi dediniz? Onlar şimdilik 1937 'deler. Acelesi yok sindire, sindire. Hele şu Tunceli isyanı sorunu çözülsün, sonra ilk iş Hatay' ın bağımsızlığı..

    YanıtlaSil